U-producties LOGO kopie.jpg

U-producties is als journalistiek bureau in 2010 opgericht door Mehmet Ülger en Astrid van Unen. Specialismen zijn diversiteitsbeleid, vakbondsrechten, maatschappelijk verantwoord ondernemen, sociale economie, onderwijs en ontwikkelingssamenwerking.

Opdrachtgevers krijgen gedegen journalistieke producties: artikelen, brochures, content voor websites en strakke eindredactie van tijdschriften en boeken. Sinds 2019 werkt Astrid samen met Erik Bootsman van Bright TV, voormalig verslaggever bij EenVandaag en videomaker in hart en nieren. Ze bieden een combinatie van film- en videoverslagen en nieuwsitems en werken samen aan documentaires.

logo klein.png

Reportages, series, documentaires… Daar is Mediamol groot in geworden. We maken mooie televisie. Over mensen, hun verhalen, hun passie. Zo maakten we documentaires voor bijvoorbeeld National Geographic en RTL Z.

Programma’s waar wij en onze klanten trots op zijn, waar we de (inter)nationale pers mee haalden, maar ook series, voor onder anderen SBS 6, waar veel mensen met plezier naar hebben gekeken en nog steeds kijken.

We schrijven formats en scripts, voor televisiezenders, voor andere producenten en opdrachtgevers uit het bedrijfsleven. Wij zijn met 25 jaar ervaring televisie-allrounders. Van goed idee tot de complete, kwalitatief hoogstaande uitwerking kunt u bij ons terecht.

GreyWorks2.png

GreyWorks is opgericht door Caspar Becx, Erik Bootsman en Henk Schipperheijn. Oud collega's van EenVandaag. Na tientallen jaren te hebben gewerkt als journalist en programmamaker voor uiteenlopende dagbladen en omroepen hebben zij hun kennis en brede ervaring samen gebracht in GreyWorks. Deze combinatie maakt het mogelijk om op alle terreinen van de media producten en diensten op maat te leveren. Snel, efficiënt, met kennis van zaken en van professionele kwaliteit. GreyWorks weet zich omringd door een uitgebreid netwerk van cameramensen, journalisten, editors en scriptwriters in het geval dat producties om meer menskracht vragen.
GreyWorks heeft vrijwel alle faciliteiten in eigen huis. Dat varieert van camera's, geluidsapparatuur tot professionele montage sets.

© 2020 By BrightTV.  Erik Bootsman

  • Vimeo Social Icon