Video voor bedrijven, overheden en instellingen

BrightTV is het adres voor het realiseren van uw video.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van reportages voor radio en TV.

In nauw overleg met u zorgen wij voor de vertaling van uw verhaal naar het medium van uw keuze.

Video, Audio en Tekst voor elk gewenst budget.

Voor alle soorten videoproducties kunt u bij BrightTV terecht. Wij werken altijd met de opdrachtgever samen om van te voren helder te krijgen hoe het eindproduct er uit komt te zien. Voor elk budget zijn wij in staat een geschikte video te maken.

Wij leveren compleet gemonteerde video's voor:

- Omroepen

- Overheden

- Bedrijven

- Commercials

- Internet

- In-Store

- Educatie

- Videoclips

- Persoonlijke verhalen en documentaires.

COMMERCIALS

 

Commercials voor TV, beurs of uw internetsite vragen om een individuele aanpak. Het ene product is het andere niet. Per opdracht komen wij, in samenspraak met de opdrachtgever, tot een unieke productie met uw bedrijf of product in de hoofdrol

TV

 

Ook voor televisie levert BrightTV complete producties. Losse items voor televisieprogramma's, nieuws- en achtergrondverhalen, documentaires, videoclips en persoonlijke verhalen. Alle video's kunnen compleet gemonteerd of als ruw materiaal op elke resolutie worden gedraaid en verwerkt.

UW VERHAAL

Vaak gebeuren er dingen in uw leven die de moeite van het filmen waard zijn. Door die dan ook nog eens professioneel vast te laten leggen voegt u daar een extra waarde aan toe. Het eindresultaat overstijgt het home-made-video gevoel in ruime mate. En u heeft een document waar u jaren later nog met plezier naar terug kijkt. 

© 2020 By BrightTV.  Erik Bootsman

  • Vimeo Social Icon